به راهنمایی نیاز دارید؟

۲۵ ۹۵۶
English

تبلیغات شوک‌آور (بخش دوم از دوم)

مثال 1: شرکت بنتون شرکت ایتالیایی بنتون (Benetton) برند پوشاک و مد ایتالیایی، که آگهی‌هایش بعضاً با جنجال‌ها و اعتراضاتی همراه است، نمونه خوبی از به کارگیری تبلیغات شوک‌آور محسوب می‌شود. به عنوان مثال

مثال 1: شرکت بنتون

 

شرکت ایتالیایی بنتون (Benetton) برند پوشاک و مد ایتالیایی، که آگهی‌هایش بعضاً با جنجال‌ها و اعتراضاتی همراه است، نمونه خوبی از به کارگیری تبلیغات شوک‌آور محسوب می‌شود.

 

به عنوان مثال این شرکت در سال 2012 یک کارزار تبلیغاتی به نام بدون تنفر (Unhate) به راه انداخت که در آن، به جای استفاده از مدل‌های همیشگی دختر و پسر، به سراغ سیاستمداران و شخصیت‌های سرشناس رفت و آنها را در حالی که بر لبان یکدیگر بوسه می‌زنند به تصویر کشید.

 

هر چند بنتون این تصاویر را نمادین خواند و گفت هدف اصلی این آگهی‌ها، احتمال پا گرفتن گفتگو و میانجی‌گری بین سیاستمدارانی با عقاید و ایده‌های متضاد است ولی عده‌ای به این آگهی‌ها اعتراض کردند.

 

به ویژه بوسه دوگانه پاپ و رئیس دانشگاه الازهر - در حالی که روابط میان این دو شخصیت مهم مذهبی رو به سردی گذاشته بود – بسیار بحث‌برانگیز شد.

 

همین تبلیغات نامتعارف باعث شد نام کمپانی بنتون بر سر زبان‌ها بیافتد و به خوبی در اذهان مردم حک شود.

 

مثال 2: گروه بازاریابی فیلم Devil's Due

 

چند سال پیش دست‌‎اندرکاران فیلم ترسناک Devil's Due برای سنجش واکنش‎های شهروندان آمریکایی نسبت به این فیلم، یکی از بازیگران نقش‎های اصلی را به خیابان فرستادند.

 

این فیلم در مورد زوجی است که به تازگی ازدواج کرده‎اند و در انتظار تولد فرزندشان هستند اما نوزاد آنها شیطانی است.

 

آنها با ساخت روبات «کودک شیطانی» به ترساندن عابران خیابان‎های نیویورک پرداختند.

 

این کودک مکانیکی گهواره‎نشین که مجهز به کنترل از راه دور بود، در میان جمعیت رها شده بود و با حرکات ناگهانی و نعره‎های اهریمنی‎اش عابران کنجکاو را غافلگیر و وحشت‎زده می‎ساخت.

 

 

عکس‎العمل‎های مردم توسط دوربین‎های مخفی ضبط و با نام Devil  Baby Attack در یوتیوب منتشر شد.

 

گفته می‎شود این ویدئو ظرف سه روز حدود 20 میلیون بازدید داشته است.

 

این ویدئو را از اینجا تماشا کنید:


[http://www.aparat.com/v/yJb05]


---
تبلیغات- شوک‌آور
7 اردیبهشت 1393
__